Zjarri në Manati të Lezhës. Flakët rrezikojnë disa banesa dhe një kishë

Shqipëri

Lajme / Shqipëri 7 Shikime

Prej mbrëmjes së djeshme një zjarr i përmasave të mëdha ka prekur pyjet e Mantisë në Lezhë.

Komentimet