Si përfitoi Rama dhe Dako nga marrëveshja e 18 Majit, për t'i dhënë fund betonizimit të Dyrrahut

Shqipëri

Lajme / Shqipëri 8 Shikime

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako së bashku me ideatorin dhe zbatuesin direkt të “Rilindjes urbane” Edi Ramën, kanë nxituar që ti japë dërrmën e fundit zbulimeve arkeologjike pranë Torës Veneciane, duke shfrytëzuar tinëzisht situatën politike në vend.

Komentimet