Relacioni komunist/ Aktorët me “biografi te keqe” Robert Ndrenika, Anagnosti dhe Shyti të largohen nga teatri

Shqipëri

Lajme / Shqipëri 9 Shikime

Libri i Kaloçit / “Shkrimtarët dhe artistët…”, publikon relacionin sekret të të vitit 1977 të sekretarit të Partisë të Tiranës, Simon Stefani, për Komitetin Qëndror, lidhur me 67 artistët e aktorët me “biografi të keqe” që duheshin larguar sa më parë nga institucione artistike të kryeqytetit dhe Ministria e Arsim-Kulturës…?!

Komentimet