Kënga simbol e së majtës që elektrizoi të rinjtë e LRI-së dhe IUSY në Jalë (VIDEO)

Shqipëri

Lajme / Shqipëri 7 Shikime

Të rinjtë e LRI-së, ashtu siç prej disa vitesh e kanë bërë traditë, edhe këtë vit, ata kanë zgjedhur Jalën për të ngritur kampin e tyre veror.

Komentimet