Ja si të bëni foto edhe kur s’keni më vend në celular

Teknologjija

Teknologjija / Teknologjija 7 Shikime

Na ka ndodhur të gjithëve. Të bombardohemi nga njoftimet “Storage Almost Full” në celular dhe të vazhdojmë njëjtë sikurse problemi do të zgjidhet vetë në mënyrë magjike.

Komentimet