Çështja e emrit, Nimic dhe Kocias takohen sot në Bruksel

Maqedoni

Lajme / Maqedoni 6 Shikime

Ndërmjetësuesi i OKB-së për çështjen e emrit mes Greqisë dhe Maqedonisë, Methju Nimic  dhe ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, sot do të takohen në Bruksel.

Komentimet