Vizitë në ishullin Santiago të Cape Verde, do tju kishim preferu...

Disa shoq prej Amerikës u nisën për në pushime në Afrikën Jusgore gjegjësisht në Kape Verde i cili është një shtet i formuar prej...

Bukuria e volkanit Fuego

Një galeri e krijuar nga Anita demjanovic, na tregon bukurin e Volkanit Fuego nga koha e shpërthimit. Ajo është një ndër fotografuesit profesional, dhe në...

Never seen The Mystical Land Of Transylvania

Inspired by legends, mythology, and traditional fairytales, last year I started a journey in which I had one goal... To use my photographic talent...

Disa fotografi nga vizito jonë në Itali ( Foto Galeri )

Më në fund i finalizuam fotografitë prej pushimeve që i patëm në Itali. Fotografitë janë nga Napoli dhe Roma, në fotografuam mbi 6000 fotografi dhe...

Qyteti më i bukur në botë

Qzteti më i qtë dhe më i bukur i vitit 2017 është ygjedhur Bergen, kz vend ishte ygjedhur edhe si vend që i ka...

Jeta në bagëtitë e Gjorgjisë ( Foto galeri )

Disa student nga Bulgari bën një vizitë 2 javore në gjorgji ku dhe fotografuan mbi 3mij fotografi. Ata na lejuan që ne të publikojm disa...

Shtetet më të rezikshme për udhëtime. Kjo do të bëjë që...

Si Vitin e kaluar SOS internacional, dhe qendra për reiqe të SHBA ve, ka publikuar listën e shteteve ku mendohet që mund të jetë më e...

Një shëtitje e bukur në malet e Polonisë

Disa vende skijimi dhe disa pushimore që i vizitual në disa male të Polonisë na bënë që të dashurohemi në bukurinë e natyrës. Ne ishimi...

Ne e fotografuam Poloninë për juve ( Foto Galeri )

Një foto editor nga Polonia përgatiti një galeri mahnitëse për lexuesit tanë . Nuk dimë a do të kishit vizitiar Polandën por ne me siguri...
0FansLike
295FollowersFollow
4,639SubscribersSubscribe

Recent Posts