Disa fotografi nga vizito jonë në Itali ( Foto Galeri )

Më në fund i finalizuam fotografitë prej pushimeve që i patëm në Itali. Fotografitë janë nga Napoli dhe Roma, në fotografuam mbi 6000 fotografi dhe...

Jeta në bagëtitë e Gjorgjisë ( Foto galeri )

Disa student nga Bulgari bën një vizitë 2 javore në gjorgji ku dhe fotografuan mbi 3mij fotografi. Ata na lejuan që ne të publikojm disa...

Ne e fotografuam Poloninë për juve ( Foto Galeri )

Një foto editor nga Polonia përgatiti një galeri mahnitëse për lexuesit tanë . Nuk dimë a do të kishit vizitiar Polandën por ne me siguri...

13 Fotografi mahniëse nga Izlanda

Vizita ime e parë në Izlandë ishte mahnitëse thotë Tina nga Italia, hera e parë që vizitova një shtet e cila duket e vdekur...

Vizitë në ishullin Santiago të Cape Verde, do tju kishim preferu...

Disa shoq prej Amerikës u nisën për në pushime në Afrikën Jusgore gjegjësisht në Kape Verde i cili është një shtet i formuar prej...

Rugës për në shtëpi: Fotografi të bëra gjat vizitës në Amerika...

Rugës për në shtëpi është emri i projektit te fotografive. Këta fotografi janë të bera mes vitit 2015/2016 në Amerikën jugore.  Shumica e fotografive...

Never seen The Mystical Land Of Transylvania

Inspired by legends, mythology, and traditional fairytales, last year I started a journey in which I had one goal... To use my photographic talent...

Beautiful Germany

We have made collection of Beautiful Germany, we have combined city and nature images in one gallery to show how wonderful Germany really is for...

I Photographed The Lovely Hungarian Desert – Hortobagy

Hortobágy is the breathtaking plain land at Hungary. Like a desert. But very special. There are lot of small lakes, marshes and unique wildlife,...
0FansLike
295FollowersFollow
4,639SubscribersSubscribe

Recent Posts