I Reimagine World’s Greatest Leaders As Hipsters

My name is Amit Shimoni. I'm a Tel-Aviv-based illustrator, content creator and character designer and I'm the artist behind the HIPSTORY series, an ongoing...

Këta pleq e blejtën amëvisrinë në1956 dhe pas me shum se...

Sot po thuaj se asgje nuk e ka vlerën si në kohat e vjetra, sot Televizori prishet po thuaj se për asnjë shkak pas...

10+ Fotografi para dhe pas kohe.

kemi bërë një kolektim të nukur se si janë dukur para dhe si duken tash objektet dhe vendet në disa pojesë të botës. #1 Rysstad,...

A Breakthough for This Year: New Holiday Birds-Eye View Debuting

A 2017 Wall Street Journal survey found that employers have a very or somewhat difficult time finding people with the requisite soft skills. But...

BMW zbulon “foshnjën” e saj të re, është e mahnitshme

Pas shumë muajsh spekulimesh e fotografi të rrjedhura, BMW ka zbuluar i8 Roadster në panairin e veturave në LA. BMW i8 coupe, edhe Roadster do...

How to Save $100 on Top-Selling Bose Kitchen Audio System

A 2017 Wall Street Journal survey found that employers have a very or somewhat difficult time finding people with the requisite soft skills. But...

In-Ear Computer Filters Noise to Make You a Better Listener

A 2017 Wall Street Journal survey found that employers have a very or somewhat difficult time finding people with the requisite soft skills. But...

This New Holographic Computer Gives Tactile Feedback in Mid-Air

A 2017 Wall Street Journal survey found that employers have a very or somewhat difficult time finding people with the requisite soft skills. But...

This New Breakthrough Phone Camera Has Periscoping Zoom

A 2017 Wall Street Journal survey found that employers have a very or somewhat difficult time finding people with the requisite soft skills. But...

Your Next Choice: 10 Drones for Kids Ranked Best to Worst

A 2017 Wall Street Journal survey found that employers have a very or somewhat difficult time finding people with the requisite soft skills. But...
0FansLike
292FollowersFollow
4,634SubscribersSubscribe

Recent Posts