Category : Teknologjija

Teknologjija / Teknologjija - 5 hours ago

Bill Gates nuk është më i pasuri në botë

Jeff Bezos i Amazon nga kjo e enjte është njeriu më i pasur në botë. Pasuria e tij përllogaritet në 90.6 miliardë dollarë, duke u bërë i pari person që arrin këtë shifër. Bezos zotëron thuajse një të pestën e aksioneve të Amazon, aksione që të enjten...

Teknologjija / Teknologjija - 6 hours ago

WhatsApp ka 1 miliardë përdorues ditorë

Në shkurt të 2016 kompania, në pronësi të Facebook, bëri të ditur se kishte arritur numrin e 1 miliardë përdoruesve mujor. Çdo ditë përdoruesit këmbejnë 55 miliardë mesazhe. Fotot e shpërndara përditë janë 4.5 miliardë, dhe 1 miliardë video. Aplikaci...

Teknologjija / Teknologjija - 11 hours ago

HP prezanton kompjuterët e rinj All-in-One

Pas një viti, kompania e njohur e teknologjisë HP ka përditësuar sistemin e kompjuterëve personalë Pavilion AiO (All-in-One). Kompjuterët e rinj Pavilion AiO vijnë me ekran 24 dhe 27-inç, dizajn të ri “të frymëzuar nga arkitektura”, si dhe me specifi...