Fotografío el vecindario más colorido

Built more than 30 years ago, the emblematic buildings of Nossa Senhora da Conceição neighborhood underwent a rehabilitation in 2011 with the stamp of...

Sa i ndani kohë femijës suaj?

Nje familje Suedeze ka fotografuar momentet e tyre të përditëshme, ata kanë dashtur që krejt të kenë kohë të bukur me fëmijët e tyre. Sa...

Mbi50 fotografi të protestuesve femra nga vende të ndryshme ( Foto...

Ekipi Ora.mk bëri kërkesë në internet për lexuesit tanë. Ne mundëm të gjejmë mbi 50 fotografi të protestuesve femra, në galerin që e formuam...

Selene: nuestro paisaje natural como una entidad celestial continua

From the view outside of our window, to the far end of the Universe, it is one continuous landscape without limits. It flows undisturbed, dissolving...

Game of Thrones – të shohim qka ndodh prapa skene (...

Me lejen e film producentve  HBO.com | YouTube (h/t mashable) ne do të publikojm disa fotografi se çka po ndodh prapa skenës së serialit Game of Thrones. Besojm që edhe...

Foto galeri e formuar nga një taksist prej Nju jorkut të...

Një taksist par 30 viteve filloi ti fotografoj të gjith ato që kishin qenë klient në taksin e tij. Galeria në të vërtet ishte mahnitëse...

Vlera dhe jeta e nënave tona një illustrim shum reale (...

Në këtë pjesë ekipi ynë deshti që të gjith ta dimë vlerën e nënave tona dhe të dim çka në realitet ato hasin probleme...

Fotografim i Litvanisë me dron nga ajri ( Foto galeri )

Dhe sot gjithashtu do tju preyentojm një galeri që me lejen o disa studentve mundëm ti publikojm tek Ora.mk. Studentët nga Litvania në të vertet...

ELLE Brazil recrea 5 pinturas icónicas con personas reales, y los...

We’ve seen many recreations of famous artwork over the last couple of years, each time breathing new life into all-too-familiar landscapes. The purpose of...

El fotógrafo imagina qué pasaría si Darth Vader se enfrenta a...

Michaël Massart is a photographer from Belgium who started to take this hobby more seriously in 2008, just after a knee injury forced him...
0FansLike
295FollowersFollow
4,639SubscribersSubscribe

Recent Posts