objektet që nuk përdoren më në Francë ( Foto galeri )

Disa fotografues nga franca kan shëtitur shumë vende të francës dhe kan fotografuar objektet që nuk perdoren më dhe jan lënë në vetmi. Në këtë...

ELLE Brazil recrea 5 pinturas icónicas con personas reales, y los...

We’ve seen many recreations of famous artwork over the last couple of years, each time breathing new life into all-too-familiar landscapes. The purpose of...

Ja si të bëni fotografime profesionale

Fotografuesja Irene Rudnyk deshti që ta ndjej shpirtin e pushimeve dhe ajo shkrepi fotografi të cilët duken shumë të bukura.   ...

Fotografío el vecindario más colorido

Built more than 30 years ago, the emblematic buildings of Nossa Senhora da Conceição neighborhood underwent a rehabilitation in 2011 with the stamp of...

Ja si përgatitet skena e Blade Runner 2049

Shumica e skenave të filmit Blade Runner 2049 jan përgatitur nga minjaturat e përgatitura nga ekipi montues i filmit. Edhe pse thuajm minjaturë ato në...

El fotógrafo imagina qué pasaría si Darth Vader se enfrenta a...

Michaël Massart is a photographer from Belgium who started to take this hobby more seriously in 2008, just after a knee injury forced him...

Foto galeri e formuar nga një taksist prej Nju jorkut të...

Një taksist par 30 viteve filloi ti fotografoj të gjith ato që kishin qenë klient në taksin e tij. Galeria në të vërtet ishte mahnitëse...

Sa i ndani kohë femijës suaj?

Nje familje Suedeze ka fotografuar momentet e tyre të përditëshme, ata kanë dashtur që krejt të kenë kohë të bukur me fëmijët e tyre. Sa...

Selene: nuestro paisaje natural como una entidad celestial continua

From the view outside of our window, to the far end of the Universe, it is one continuous landscape without limits. It flows undisturbed, dissolving...

He estado esperando 5 años por este mismo momento

I’ve been chasing the morning fog rolling through my hometown for almost 5 years. Today nature gave me everything I ever wanted to catch on...
0FansLike
295FollowersFollow
4,639SubscribersSubscribe

Recent Posts