Sa i ndani kohë femijës suaj?

Nje familje Suedeze ka fotografuar momentet e tyre të përditëshme, ata kanë dashtur që krejt të kenë kohë të bukur me fëmijët e tyre. Sa...

Ja si të bëni fotografime profesionale

Fotografuesja Irene Rudnyk deshti që ta ndjej shpirtin e pushimeve dhe ajo shkrepi fotografi të cilët duken shumë të bukura.   ...

Ja si përgatitet skena e Blade Runner 2049

Shumica e skenave të filmit Blade Runner 2049 jan përgatitur nga minjaturat e përgatitura nga ekipi montues i filmit. Edhe pse thuajm minjaturë ato në...

Shëtitje mbi drujtë ishte projekti i Danimarkës ( Foto galeri )

Studio e arhitekturës EFFEKT ka bër një diyjan të bukur që mund të tërheq shum turist duke ua mundësuar atzreve të bëjnë shëtitje dhe...

Game of Thrones – të shohim qka ndodh prapa skene (...

Me lejen e film producentve  HBO.com | YouTube (h/t mashable) ne do të publikojm disa fotografi se çka po ndodh prapa skenës së serialit Game of Thrones. Besojm që edhe...

Vlera dhe jeta e nënave tona një illustrim shum reale (...

Në këtë pjesë ekipi ynë deshti që të gjith ta dimë vlerën e nënave tona dhe të dim çka në realitet ato hasin probleme...

objektet që nuk përdoren më në Francë ( Foto galeri )

Disa fotografues nga franca kan shëtitur shumë vende të francës dhe kan fotografuar objektet që nuk perdoren më dhe jan lënë në vetmi. Në këtë...

Fotografim i Litvanisë me dron nga ajri ( Foto galeri )

Dhe sot gjithashtu do tju preyentojm një galeri që me lejen o disa studentve mundëm ti publikojm tek Ora.mk. Studentët nga Litvania në të vertet...

Foto galeri e formuar nga një taksist prej Nju jorkut të...

Një taksist par 30 viteve filloi ti fotografoj të gjith ato që kishin qenë klient në taksin e tij. Galeria në të vërtet ishte mahnitëse...

Mbi50 fotografi të protestuesve femra nga vende të ndryshme ( Foto...

Ekipi Ora.mk bëri kërkesë në internet për lexuesit tanë. Ne mundëm të gjejmë mbi 50 fotografi të protestuesve femra, në galerin që e formuam...
0FansLike
295FollowersFollow
4,639SubscribersSubscribe

Recent Posts