This $1.7 Million Motorhome With Its Own Garage May Look Like...

For most people, the term ‘motorhome’ doesn’t exactly scream ‘luxury.’ One German company, however, is begging to differ, and they’ve just rolled out a...

10+ Fotografi para dhe pas kohe.

kemi bërë një kolektim të nukur se si janë dukur para dhe si duken tash objektet dhe vendet në disa pojesë të botës. #1 Rysstad,...

Ura e LEGO’së ne Suedi

Një person i pa punë ka vizatuar urën Älvsborg në Suedi dhe me këtë shteti e ka punëesuar atë pr punë të tjera. Ky vend...

Këta pleq e blejtën amëvisrinë në1956 dhe pas me shum se...

Sot po thuaj se asgje nuk e ka vlerën si në kohat e vjetra, sot Televizori prishet po thuaj se për asnjë shkak pas...
0FansLike
292FollowersFollow
4,634SubscribersSubscribe

Recent Posts