Këta pleq e blejtën amëvisrinë në1956 dhe pas me shum se...

Sot po thuaj se asgje nuk e ka vlerën si në kohat e vjetra, sot Televizori prishet po thuaj se për asnjë shkak pas...

Ura e LEGO’së ne Suedi

Një person i pa punë ka vizatuar urën Älvsborg në Suedi dhe me këtë shteti e ka punëesuar atë pr punë të tjera. Ky vend...

10+ Fotografi para dhe pas kohe.

kemi bërë një kolektim të nukur se si janë dukur para dhe si duken tash objektet dhe vendet në disa pojesë të botës. #1 Rysstad,...

Ri konstruktim i objekteve të vejtra në Francë duke përdorur elementet...

Ne në të vërtet nuk dimë gjë në lidhje me arkeologjinë dhe historinë por dim një gjë që disa stdent të drejtimit të arkeologjisë...
0FansLike
292FollowersFollow
4,634SubscribersSubscribe

Recent Posts