Ura e LEGO’së ne Suedi

Një person i pa punë ka vizatuar urën Älvsborg në Suedi dhe me këtë shteti e ka punëesuar atë pr punë të tjera. Ky vend...

This $1.7 Million Motorhome With Its Own Garage May Look Like...

For most people, the term ‘motorhome’ doesn’t exactly scream ‘luxury.’ One German company, however, is begging to differ, and they’ve just rolled out a...
0FansLike
239FollowersFollow
4,152SubscribersSubscribe

Recent Posts