Category : Maqedoni

Lajme / Maqedoni - 5 hours ago

Shkup, do të ratifikohet Marrëveshja e Parisit

Мinistria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor informon se Qeveria e Republikës së Maqedonisë, me propozim të MMJPH, në seancën e saj që u mbajt më 25 korrik 2017, e miratoi Informatën për ratifikimin e Marrëveshjes së Parisit për ndryshimet...

Lajme / Maqedoni - 5 hours ago

Së shpejti LSDM me degë edhe në komunën e Likovës

Aktovisti i LSDM-së nga Sllupçani i Likoves, Hadi Osmani, paralajmëron se së shpejti do të formohet dega e LSDM-së në këtë komunë. “Bashkë me aktivistë dhe përkrahës së shumtë jemi në terren për të formuar degën e LSDM në Likovë. Poashtu jemi d...