Category : Kultura & Art

Kultura & Art / Kultura & Art - 2 days ago

Miloti e Floriani vijnë me “Fajin ma la”

Anëtari dhe këngëtari i grupit të njohur kosovar “Etnon”, Miloti, në bashkëpunim me këngëtarin e njohur nga Shkupi, Floriani, kanë sjellë këngën e re. Kënga titullohet “Fajin ma la”, producent i së cilës është reperi i njohur kosovar, Genc Prelvukaj,...

Kultura & Art / Kultura & Art - 4 days ago

Më merr

Po pra vazhdo brenda vetes më merr më zhduk nën lëkurë të më kesh aty, e mos më ler të eci unë nëpër ter ma mer edhe shpirtin të bashkohet me ty. Më mer i dashur në krahët e tua e në trupin tënd të shkrihem e të bëhem një, mos më lër jashtë trupit,...

Kultura & Art / Kultura & Art - 6 days ago

Zhvarroset Salvador Dali

Varri i Salvador Dali është hapur dhe nga ajo që ka mbetur prej trupit të piktorit të madh surrealist spanjoll janë marrë kampione për t’iu nënshtruar një testi atësie. Kampionet e marra nga flokët, thonjtë dhe dy kocka të gjata do të dërgohen në Mad...