Mbi 10+ fontanat më të bukura botërore, aty është edhe ai...

Kemi përgatitur nj foto galeri nga fontaat më të bukura botërore por aty ështe edhe ajo fontana e Shkupit. ...

Restorant i parë ne Evropë që është nën detare. Prej jsht...

Evropa bën pronësi në shum objekte të bukura historike dhe jo historike.  Kompania e quajtur si Snøhetta  ata deshtën të bëjn një objekt që d...

Arhitektët ndertuan shtëpi për macët e tzre – Klikoni që të...

Punime të bukura arhitekteve që kanë bërë xhdo kush të xhelozoj. keto punimje i kanë bërë që macat e tzre të jen të lumtur dhe...
0FansLike
239FollowersFollow
4,152SubscribersSubscribe

Recent Posts