Tirana pas 87 viteve ia tha tung tregut të vjeter me këtët të renë. Kz projekt i kushtoji qytetit të tiranës afër 5,5$ milion, ndërsa 3$milion dolar investimi ishte nga dondacionet Amerikano Shqiptare, dhe 2,5$ milion e investimit ishte nga bashkia e Tiranës.

Besojm që së shpejti edhe bashki’të në Maqedoni dhe në Kosovë do të ndërtojn tregje të mbyllura ku do të ket konrtoll dhe do të jetë e pastër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here