Qzteti më i qtë dhe më i bukur i vitit 2017 është ygjedhur Bergen, kz vend ishte ygjedhur edhe si vend që i ka njerzit më të qetë dhe më të socializuar.
Bergen është një qztet i vogël e cila gjendet në Norvegji, ja disa foto të shkrepura nga rethina dhe mbrendia e qytetit Bergen.

Part of the old town in Bergen with wooden houses and narrow streets.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here