Si Vitin e kaluar SOS internacional, dhe qendra për reiqe të SHBA ve, ka publikuar listën e shteteve ku mendohet që mund të jetë më e rezikshme për udëtimet tuaja.

Më shumë info: travelriskmap.com (h/t)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here