Për ta kaluar kohën e tyre për deri sa bosët e tyre ishin jashtë, këta inxhinierë vendosën të kombinonin dashurinë e tyre të inxhinierisë dhe atë të garave, krijuan një pistë në zyrën e tyre për t’u garuar.
Na ndiqni faqen tonë:

Para së gjithash ata kuptuan se sa shumë do të kishin nevojë pë mos u bëzdis dhe planifikuan se ku do të vendosnin.

Dhe ato e përgatitën aparatet e duhura për të ndërtuar dhe filluan me ndërtimin.

Dhe tash më ishte koha për të garuar

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here