Një artist illustrator të mureve Dran i lindur në Toulouse në  1979.
Ai është i thirur me nofkën: The French Banksy, ai dhe shoku i tij jan illustrator profesional dhe me famë.
Ai ishte shprehur si: Kur babai më thoshte që ti ndihmoj, unë isha aq i lisht që nuk mundsha ta mbaja në dorë edhe çekanin nuk mundja ta mbajë në dorë, dhe mendova që un duhet ta kem punën time që mund ta bëjë dhe ajo ishte kjo si illustrator.

Më shum në lidhje me të:  Instagram (h/t)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here