Disa vende skijimi dhe disa pushimore që i vizitual në disa male të Polonisë na bënë që të dashurohemi në bukurinë e natyrës.

Ne ishimi mysafirë të Karol Nienartowicz ai është photografues i natyres, për 4 vitet e fundit ai ishte marrë me fotografime të ndryshme dhe gjatë shëtitjes kërkuam që ai të na dërgoj disa fotografi që i bëri në kohën e shëtitjeve që i bëmë ne disa pjes të të maleve të Polonisë.

Faqja e Karol Nienartowicz: Facebook


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here