Një galeri e krijuar nga Anita demjanovic, na tregon bukurin e Volkanit Fuego nga koha e shpërthimit.
Ajo është një ndër fotografuesit profesional, dhe në kohën që gjendeshte në Guatemala ajo u informua se është gati se që të shpërthej Volkani Fuego.
Kjo e bëri që ajo të na tregoj edhe pse beën shumë dëme Volkani, por në anën tjetër vulkani krijon një bukur të pa harueshme.

Më shumë info: Instagram

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here