kemi bërë një kolektim të nukur se si janë dukur para dhe si duken tash objektet dhe vendet në disa pojesë të botës.

#1 Rysstad, Norvegji, 1888 – 2013

#2 Seljestadjuvet, Odda, Norvegji 1887 – 2014

#3 Statuja e Martin Luther, Dresden, Gjermani, 1958 – 2014

#4 Hofbräuhaus München, Gjermani, 1910 – 2017

#5 Quai Des Nations, Paris, Franca, 1900 – 2017

#6 Kej i objektit  Ratajczaka dhe Św. Marcin Streets, Poznań, Poloni, 1945 – 2017

#7 Pripyat, Ukraina, 1986 – 2016

#8 Moulin Rouge, Paris, Franca, 1900 – 2016

#9 Reichstag, Gjermani, 1945 – 2012

#10 Hammerfest, Norvegji, 1889 – 2004

#11 Tour Eiffel, Paris, Franca, 1910 – 2016


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here