Një student nga Japonia doli me idenë e tijë njeriu printer, ai ndertoi nje shembull të ATMs dhe mbrenda saj ai i viyaton njeryt të cilët kanë bërë pagesën.

Mshumë info: humanprinter.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here