Në këtë pjesë ekipi ynë deshti që të gjith ta dimë vlerën e nënave tona dhe të dim çka në realitet ato hasin probleme që neve mund të na duken jo të renda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here