Disa shoq prej Amerikës u nisën për në pushime në Afrikën Jusgore gjegjësisht në Kape Verde i cili është një shtet i formuar prej 10 ishujve.

Sipas tregimit të tyre te gjitha ishujt janë më të bukura njëna pas tjetrës pro kta kishin bër vizitë në ishullin Sandiego dhe na i durguan disa fotografi që deshtën në ti shpallim tek faqja jonë.

Më shumë info: Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here