Në Qershor të vitit 1941, ushtira naziste donte të depërtoj dhe ta okupoj Rusinë.
Por kjo nuk u lejua nga 2000 snajper profesionale Ruse që i kishte armata Ruse.
Këto fotografi në realitet kan qenë bardh e zi, por një ekip profesionist i ka ri generuar dhe eituar në ngjzrosje që të duket më realistike.

Më shumë info: Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here