Studio e arhitekturës EFFEKT ka bër një diyjan të bukur që mund të tërheq shum turist duke ua mundësuar atzreve të bëjnë shëtitje dhe ta shijoj qetësinë e gjelbërt  duke shkuar mbi gjeëberinë.

Ky spiral është mbi 600 metra e lartë dhe ju mundëson një pamje prej 360 shkallve.

Më shumë info: campadventure.dk | effekt.dk (h/t inhabitat)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here