Evropa bën pronësi në shum objekte të bukura historike dhe jo historike.  Kompania e quajtur si Snøhetta  ata deshtën të bëjn një objekt që d të ishte mahnitëse dhe tërheqse për shumë visitor.

Kz objekt prej jashta duket si një shkëm i madh që është duke u fundosur por në mbrendi ajo është mahnitëse, dhe kz vend gjendet në një ndër shtetet më të shtrejta për te viyituar:  Norvegji.

Më shumë info: snohetta.com | under.no

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here