Ekipi ynë ka grumbulluar fotografi të presidentve të më parshme të SHBA ve.

Obama në moshën 18.

Theodore Roosevelt, moshën 20

John F. Kennedy, moshën21 dhe 20

Gerald Ford, moshën 18 dhe 20

Bill Clinton, moshën 22 dhe 26

Ronald Reagan, moshën 29

Franklin Roosevelt, moshën 18

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here