Para një muaje nje partnere artiste bëri iyitë në një shtëpi ku mbahen macan e humbura në Hawai.
Ajo kishte kaluar vetëm 4 orë por ishte e lumtur shuë dhe hoshte që skishte ndjerë kuri keshtu kënaqsi në jetën e saj.
Më shumë info: thegreatwentphoto.com


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here