Disa fotografues nga franca kan shëtitur shumë vende të francës dhe kan fotografuar objektet që nuk perdoren më dhe jan lënë në vetmi.

Në këtë galeri mund të shohim se në të vërtetë Franca ka nje shkallë të lart në bayë të arhitekturës.

Më shumë info: romanrobroek.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here