Nje diyajnere nga Anglia ka formuar idenë që të formoj nje lloj diyajni të re në të cilën ka blerë kravate dhe ato i ka qepur si fustan dhe si dekor për shtëpinë e saj.

Më shumë info: Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here