Disa kolegë që i kam njohur prej pare 7 vite më dërguan disa fotografi që kishin bërë në malet dhe bjeshkët e Norvegjisë.
Pas re shikimit të fotografive ne me ekipin e Ora.mk zgjodhëm disa fotografi që në të vërtetë mendonim se do tju lë juve me gojë hapur dhe do të thoni si me vizitu këto vende :))).
Nuk do tju marim shumë koh duke shkruajtur biografi të gjata për vendet, ja shikoni më posht galerin që e përgatitëm për juve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here