Disa student nga Bulgari bën një vizitë 2 javore në gjorgji ku dhe fotografuan mbi 3mij fotografi.
Ata na lejuan që ne të publikojm disa fotografi nga vizita e tyre në bjeshkët e gjorgjisë.

Më shumë info: rferl.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here