personi që na dërgoi këta fotografi ishte Roberto Bertero, ai në jeten reale është një muyikant që fotografoi majet e maleve Italiane.
Ai besonte që mjegullat jan njëe pjesë që në të vërtet e qetsojn njeriun dhe të qojn në një vend tjetër që nuk mund të harohet, kështu u shpreh ai.

Më shumë info: robertobertero.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here