Dhe sot gjithashtu do tju preyentojm një galeri që me lejen o disa studentve mundëm ti publikojm tek Ora.mk.
Studentët nga Litvania në të vertet kan fotografuar vende shumë të bukura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here