Një taksist par 30 viteve filloi ti fotografoj të gjith ato që kishin qenë klient në taksin e tij.
Galeria në të vërtet ishte mahnitëse dhe ne kerkuam leje prej faqes së tijë që të kemi drejtën të publikojm fotografite edhe per juve lexuesit e Ora.mk.

Më shumë info: brucesilverstein.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here