Më në fund i finalizuam fotografitë prej pushimeve që i patëm në Itali.
Fotografitë janë nga Napoli dhe Roma, në fotografuam mbi 6000 fotografi dhe këta që publikuam janë të cilët mundëm ti publikojm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here