Një person i pa punë ka vizatuar urën Älvsborg në Suedi dhe me këtë shteti e ka punëesuar atë pr punë të tjera.

Ky vend gjendet në Goteburg dhe kjo urë e lidh atë me një ishul  Hisingen, kz punim i bukur ishte bërë nga një artist Bulgar Christo Guelov.

Ai e kishte filluar keto projekt / punë me ashtu quajturin si “Let’s Color Gothenburg” dhe ai ishte bërë shkak që komuna të kerkoj më shumë artist dhe ti punësoj ato për re diyajnim të qytetit Goteburgud me rethinën e saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here