Amerikanët deshtën të bëhen romantike dhe të bejnë surpriz të dashurve të tyre por ne realitet kjo ishte një komedi.
Ja ne nuk do të tregjm dhe do tju lëmë që ju vet të shihni dhe na tregoni a eshte surpritë apo komedi?!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here