E fillova këtë projekt afër një viti, dhe mbas mbarit te projektit vërejta që ishte krijuar diqka e pa pritur dhe deshta ta publikoj që edhe ju të shihni, këto ishin fjalët e artistit Tailandez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here