Rugës për në shtëpi është emri i projektit te fotografive. Këta fotografi janë të bera mes vitit 2015/2016 në Amerikën jugore.  Shumica e fotografive jan prej Argentinës dhe pjesa tjetër e fotografive janë nga shtetet tjera të Amerikës Jugore.

Fytyra e varur – Curitiba, Brazil

Koha me mjegull në qytetin e bukur Cascavel – Qytet e Parana, Brazi

Galerija poshtme është nga vende të ndrzshme te Amerikës Jugore

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here