Lista serbe nuk do ta bllokojë formimin e institucioneve të Kosovës

12

Lista serbe nuk do ta bllokojë formimin e institucioneve të Kosovës, tha kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiq për KosovaPress, dhe shtoi se e mbështesin këdo që i ka numrat në Kuvendin e Kosovës.

“Nuk do të jemi bllokues të formimit të institucioneve të Kosovës. Nuk kemi deklaruar dhe nuk jemi për asnjë krahë, ne do të mbështesim atë që i ka numrat”, tha Rakiq.

Reklama

Ai po ashtu tha se janë të gatshëm të marrin pjesë në seancë kurdo që të thirret ajo./Portalb/

 

Çdo klikim / vizitë e juaj tek reklamat do të ndihmoj në mirmbajtjen e faqes, ju falemenderojm për mirëkuptimin.