Pse bebet duhet të flenë larg prindërve të tyre?

35

Bebet që flenë në dhoma të ndara nga prindërit e tyre flenë më herët, thuhet sipas një studimi të ri.
Gjithashtu kanë më pasë gjasë që të qajnë dhe të kërkojnë që të ushqehen me gji gjatë natës.

Edhe prindërit të cilët preferojnë që të flejnë larg foshnjave të tyre thonë se bëjnë gjumë më të mirë gjatë natës.

Reklama

Studiuesit analizuan analizuan sondazhet e plotësuara nga prindërit e 6,236 foshnjave të moshës nga gjashtë deri në 12 muaj në SHBA.

Ata gjithashtu vlerësuan sondazhe nga 3,798 prindër nga Australia, Brazili, Kanadaja, Britania e Madhe dhe Zelanda e Re.

Çdo klikim / vizitë e juaj tek raklamat do të ndihmoj në mirmbajtjen e faqes, ju faleminderojm për mirëkuptimin.