“Mos i puthni foshnjet”

24

Krystal Hayes, një nënë nga Anglia ka paralajmëruar prindërit që të mos i puthin kurrë bebet e tyre, pasi që foshnja e tyre e porsalindur ishte prekur nga meningjiti pas një puthjeje të lehtë.
Ata e kishin dërguar djalin e tyre nëntë-ditës në spital pasi që ai kishte zjarrmi dhe nuk mund ta duronte të prekej.

Doktorët më vonë e kishin informuar ztë që infektimi mund të jetë transferuar nga një puthje e pafajshme.

Reklama

“Këshilla ime për të gjithë është që të mos e puthni foshnjën e porsalindur. Pikëllimi dhe dhimbja nuk ia vlejtën as për njëmijë puthje”, tha Hayes.

Çdo klikim / vizitë e juaj tek raklamat do të ndihmoj në mirmbajtjen e faqes, ju faleminderojm për mirëkuptimin.